Mi a szerepe Mourinhónak az európai klubfutballban? – Gurulj be lassítva is! podcast

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.03.21. 23:25
Címkék
Kivételesen Berkesi Judit helyett Hajdú B. István beszélgetőpartnere az eheti Gurulj be lassítva is! podcastben Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója. A fő témát a Bajnokok Ligája pénteki sorsolása szolgáltatta, de szó esett José Mourinhóról és a magyar labdarúgó-válogatott soron következő világbajnoki selejtezőiről is. (x)

 

A negyeddöntők sorsolása után Székely Dávid úgy érzi, a meglepetéscsapatnak számító Porto a Chelsea ellen is képes lehet váratlan eredményt elérni, a Bayern Münchennel párharcot vívó PSG-ben azonban nem érzi, hogy képes lehet idén eljutni a Bajnokok Ligája fináléjáig.

Hajdú B. István a Liverpool helyzetét fejtegette, ugyanis Jürgen Klopp együttese gyenge pozícióban van a bajnokságban abból a szempontból, hogy elérje az idény végén a BL-indulást érő első négy hely valamelyikét, ezért elképzelhető, hogy a Vörösök minden erejüket az európai kupaporondra fókuszálják majd, hogy elhódítsák a BL-trófeát.

Ha kíváncsi, melyik csapatokat tippelték továbbjutónak a beszélgetőpartnerek és mi a véleményük José Mourinho szerepéről az európai klubfutballban, illetve hogyan látják a magyar labdarúgó-válogatott esélyeit a vb-selejtezők előtt, akkor a heti podcast teljes adásaitthallgatható meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik