Marseille: küzdenek Luís Fabianóért, veszekednek Ben Arfával

Vágólapra másolva!
2010.08.13. 16:30
Bár a Sevilla elnöke nevetségesnek minősítette a Marseille legutóbbi ajánlatát, a francia bajnokcsapatnál továbbra is bíznak a brazil labdarúgó, Luís Fabiano szerződtetésében.

A Spanyol Szuperkupa szombati első mérkőzésére készülő Sevilla elnöke, José Maria Del Nido pénteken elismerte a Marseille vásárlási szándékát, ám a Luís Fabianóért tett ajánlatot nevetségesnek minősítette, és a pénzügyi kondíciók jelentős erősítésétől tette függővé a tárgyalások folytatását. Jelezte ugyanakkor: „Ahogy telnek az órák, úgy csökken az üzlet megkötésének valószínűsége."

José Anigo, az OM sportigazgatója Sevillából hazatérve kijelentette: Luís Fabiano „igazán jönni akar", s bár a Marseille és a brazil játékos között nincs nézeteltérés, az ügy „nem egyszerű". Luís Fabiano a nyáron többször jelezte, szívesen játszana más bajnokságban, kérői között a Milant is emlegették – és egyelőre nem hosszabbította meg jövőre lejáró sevillai szerződését.

Eközben a Marseille egyik saját játékosával csatázik, pontosabban Hatem Ben Arfa üzent hadat a klubnak. A francia válogatott középpályás a Newcastle-ba akar igazolni, és tiltakozásul az OM egyelőre elutasító magatartása miatt (a francia klub jobb ajánlatot vár a „szarkáktól"), nem hajlandó edzeni, sőt kész ideiglenesen szüneteltetni a futballkarrierjét is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik