MU: az egykori Arsenal-játékos élesen kritizálta Sánchezt

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2020.09.06. 16:50
null
Alexis Sánchez megkapta a magáét Ray Parlourtól… (Fotó: DPPI)
Mint arról beszámoltunk, Alexis Sánchez, az Internazionale chilei játékosa Instagram-posztjában hosszasan írt a Manchester Unitednél eltöltött időszakáról, benyomásairól. A bejegyzés hatására Ray Parlour, az Arsenal korábbi játékosa a talkSPORT-nak adott interjút, amelyben elmondta a véleményét a 31 éves támadóról.

 

Alexis Sánchez nem pozitívan gondol vissza Manchesterben eltöltött időszakára, így nem meglepő, hogy Instagram-bejegyzésében bírálta volt csapatát. Erre a posztra reagálva az Arsenal egykori futballistája, Ray Parlour a talkSPORT-nak fejtette ki a véleményét.

„Mégis hogy mondhatja egy játékos a klubba való szerződésének másnapján, hogy el akarja hagyni a csapatot? Ez a magatartás teljesen méltatlan egy labdarúgóhoz. Azt kellett volna mondania, hogy mindent megtesz majd annak érdekében, hogy a Manchester Unitednél is ugyanolyan jól teljesítsen, mint az Arsenalnál.”

„Ijesztő az az összeg, amit Manchesterben keresett, heti ötszázhatvanezer fontot. Ezért tenni is kellett volna valamit – ehelyett azt mondod egy nap után, hogy távozni akarsz? Inkább keményen kellett volna dolgozni.”

„Ha annak idején annyira mehetnéke volt a Cityhez, miért nem adott lejjebb az igényeiből? Mondjuk, heti kétszázötvenezer fontért aláírhatott volna. Azt hiszem, annyiból is meg tudott volna élni.”

Ray Parlour 12 évig, 1992 és 2004 között volt az Arsenal játékosa. Itt töltött időszaka alatt nyert UEFA-kupát és FA-kupát is, valamint nem utolsósorban háromszor is bajnoki címet ünnepelhetett az „ágyúsokkal”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik