London 2012: harmincezer jegyet igényeltek a magyaroknak

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2010.12.07. 12:09
Harmincezer jegyet igényelt a magyarok részére a 2012-es játékokra a Pegazus Sport Tours, a Magyar Olimpiai Bizottság hivatalos utazási irodája, amely ötkarikás csomagjaival mintegy két-háromezer drukkernek kínál londoni szurkolási lehetőséget.

A londoni olimpia hivatalos jegyértékesítője – amint a keddi sajtótájékoztatón elhangzott – január 30-ig várja a visszaigazolást a szervezőktől (LOCOG), az értékesítés pedig március 1-jén kezdődhet.

Kamuti Balázs sportigazgató elmondta: a belépők jóval drágábbak lesznek, mint Pekingben, a legolcsóbb jegy 8500 forintba, a legdrágább – a megnyitóra – 725 ezer forintba kerül. Az úszó- és atlétikadöntőkre a legolcsóbb jegyért 21 200 forintot, a kajak-kenu-finálékért 14 900 forintot kell fizetni.

A Pegazus hat éjszakás turnusokban kínál olimpiai csomagokat, s kedvezményt biztosít azoknak, akik január 31-ig lefoglalják útjukat. A legolcsóbb csomag - két csillagos hotelben, négy ágyas szobában – 610 ezer, a legdrágább – négy csillagos szállodában, két ágyas szobában - 1,4 millió forintba kerül. Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet és a belépőket.

Egyéni jegyvásárlásra is van lehetőség, ebben az esetben a Pegazus – az érdeklődés függvényében – sorsolással dönt az eladásról. A szurkolók közvetlenül a LOCOG-tól, és a többi  EU-ország olimpiai bizottságától is vehetnek belépőket. A jegyekkel aznap ingyen lehet használni a tömegközlekedési eszközöket.

A szurkolók további információkat a csomagokról és a jegyárakról a www.szurkoljlondonban.hu honlapon találhatnak.

SOKBA KERÜL MAJD AZ OLIMPIA A SZURKOLÓKNAK
    

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik