Ligue 1: Én nem vagyok David Beckham – Depay

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.13. 19:00
Mint megírtuk, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Lyon játékosa, Memphis Depay  félpályás gólt szerzett a Toulouse ellen a bajnokság 29. fordulójában. Csapattársa, Maxwel Cornet David Beckham Wimbledonnak lőtt szenzációs góljához hasonlítja Depay találatát, de a 23 éves holland válogatott labdarúgó szerényen elhárította a bókot.

„Életem legnagyobb gólját szereztem. Észben tartottam, hogy kinn áll a kapus, szóval amikor megszereztük a labdát, nem volt más dolgom, mint megfordulni, és lőni – nem gondolkodni, csak lőni. Nem láttam, ahogy behullott a labda, csupán a közönség reakciójából tudtam, hogy gól született” – mondta a gólról Depay.„Életem legnagyobb gólját szereztem. Észben tartottam, hogy kinn áll a kapus, szóval amikor megszereztük a labdát, nem volt más dolgom, mint megfordulni, és lőni – nem gondolkodni, csak lőni. Nem láttam, ahogy behullott a labda, csupán a közönség reakciójából tudtam, hogy gól született” – mondta a gólról Depay.

„Depay elképesztő volt, bámulatos gólt szerzett. Viccből elkezdtem őt David Beckhamnek hívni, mert a két találat kísértetiesen hasonlít egymásra” – nyilatkozta Cornet.

„Én nem vagyok David Beckham. Nem hasonlítom magam egy ekkora legendához” – reagált az esetre a holland szélső.

Beckham gólja a Wimbledon ellen



És Depay hétvégi találata

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik