Ligue 1: Claude Makelele lehet a Paris SG vezetőedzője a télen

Vágólapra másolva!
2011.11.29. 11:50
A francia sportnapilap, a L'Équipe tudni véli: a téli szünetben Claude Makelele ül le a francia labdarúgó-bajnokság második helyén álló Paris Saint-Germain kispadjára.

A jelenlegi tréner, Antoine Kombouaré távozásáról már korábban hallani lehetett – a pletykák a Marseille elleni vasárnapi presztízsmeccs megalázó elvesztése (0–3) után erősödtek fel.

Noha Leonardo, a fővárosiak brazil sportigazgatója a nyilvánosság előtt támogatásáról biztosította Kombouarét, a L'Équipe úgy tudja: a télen eljön Makelele ideje – majd júniusig szóló megbízása lejárta után jöhet az újabb váltás. A párizsi klub dúsgazdag katari tulajdonosai Carlo Ancelotti, Guus Hiddink vagy Mircea Lucescu szolgálataira pályáznak.

A nemrég visszavonuló, tanácsadóként a PSG alkalmazásában álló Makelele jelenleg edzői tanfolyamra jár. A korábbi válogatott labdarúgó a vasárnapi marseille-i meccs után nem rejtette véka alá lesújtó véleményét, az öltözőben a sárga földig lehordta a játékosokat – a L'Équipe e fellépését is a közelgő kinevezés egyik előjelének tekinti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik