Balotelli valószínűleg nem lesz a Marseille játékosa a közeljövőben (Fotó: AFP)

 

Ahogy pénteken beszámoltunk róla, sajtóhírek szerint az Olympique Marseille és a Nice vezetői az utolsó tárgyalásra készülnek Mario Balotelli átigazolásáról. Az olasz játékos távozni szeretne jelenlegi klubjától, és szívesen folytatná a Marseille-ben. A legfrissebb hírek szerint azonban az átigazolás mégsem valósul meg, ugyanis Rudi Garcia úgy döntött, hogy a csapatnak nem a támadó szekcióját kell megerősítenie.

„Beszélnek róla, de mi nem teszünk így a klubon belül – mondta a tréner a hivatalos sajtótájékoztatón a helyszínen tartózkodó újságíróknak. – Most nem az az elsődleges, hogy csatárt igazoljunk. Elégedett vagyok, Valere Germain nagyon jól kezdett, és Kosztasz Mitroglu is igen erős felkészülést teljesített, mikor tavaly nyáron izomsérüléssel érkezett meg. Elégedett vagyok kettejükkel, nincs okom rá, hogy más után nézzek.”

Balotteli két évvel ezelőtt igazolt a Nice-hez, azóta 66 tétmérkőzésen 43 gólt szerzett és 3 gólpasszt adott. Egy évig köti még szerződés jelenlegi klubjához, és az is lehet, hogy az idő előtti távozása mégsem valósul meg.