Liga 2: Temesváron szerzett pontot az FK Csíkszereda

Vágólapra másolva!
2021.02.27. 12:43
null
Az FK Csíkszereda pontot szerzett a Ripensia vendégeként (Fotó: fkcsikszereda.ro)<br />
Kilencmérkőzésesre nőtt az FK Csíkszereda veretlenségi sorozata a román másodosztályban, ám a szombat délelőtt Temesváron döntetlen játszó székelyföldi együttes elszalasztotta a dobogóra lépés lehetőségét.

 

A Ripensia otthonaként szolgáló Electrica-stadionban a csapatoknak a mély talajú pályával és az erős széllel is meggyűlt a baja, így aztán az összecsapás intenzív iramot és kemény küzdelmet, de kevés helyzetet hozott. A hazaiak a 8. percben egy szöglet utáni kavarodásból kapufát lőttek Radu Rogac révén, de ennél több nem is történt az első félidőben. Szünet után is csak kósza átlövésekkel próbálkoztak a csapatok, amíg Pintér Norbert indítására a temesvári védelem mögé befutó Marvin Schieb fejjel eltolta a kifutó kapus mellett a labdát, és megszerezte az FK vezető gólját.

A csíki előny azonban csak kevesebb mint negyedóráig tartott ki, mert Rares Takács térden rúgta a tizenhatoson belülre törő Cosmin Gladunt, a büntetőből pedig Alexandru Neagu a jobb alsó sarokba lőtt. A hajrában egyik csapatnak sem akadt helyzete, így a 25 pontos FK Csíkszereda maradt a táblázat hatodik helyén.

Liga 2
17. forduló

Ripensia–FK Csíkszereda 1–1 (Neagu 74. – 11-esből, illetve Schieb 60.)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik