Liga 1: újabb fertőzöttek a CFR-nél, vasárnap játszanának

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2020.07.20. 13:47
null
Hiába az újabb fertőzések, ha nem lesz újabb eset, a CFR-nek már a héten játszania kell (Fotó: AFP)
Több újabb pozitív koronavírusteszt-eredmény született a napokban a kolozsvári CFR labdarúgócsapatánál, amelynek szombat esti, FCSB elleni bajnokijáét elhalasztották, miután Alexandru Paunról kiderült, hogy megfertőződött a világjárványt okozó kórral.

A prosport.ro információi szerint a bajnoki címvédő lengyel kapusa, Grzegorz Sandomierski és a horvát Damjan Djokovic szervezetében is kimutatták az új típusú koronavírust – írja a kronikaonline.ro.

Ám több román lap szerint ezek az információk nem fedik a valóságot, a liga főtitkára hétfőn azt nyilatkozta, összesen két játékos teszteredménye lett pozitív, igaz, ő neveket nem mondott.

Az edzői stábból is többen megfertőződtek, pozitív lett a tesztje Cristian Moldovan kapusedzőnek, Cristian Dragota erőnléti edzőnek, valamint Dan Petrescu vezetőedző helyettesének, Costin Cureleának is.

A hét végén rosszullétre panaszkodó Paunnal ellentétben valamennyien tünetmentesek – írja a Prosport.

A liga közölte, ha nem lesz több új eset, akkor a vasárnapi CFR–Botosani meccset mindenképpen lejátsszák, illetve a FCSB–CFR rangadót a jövő héten pótolják.

FRISS: Hétfő este újabb öt fertőzött volt a kolozsvári klubnál, ám az öt új eset nem a péntek óta Bukarestben tartozkodó keretből, hanem az otthon maradottak közül került ki: három játékos, Cristian Balgradean, Claudiu Petrila és Catalin Golofca, valamint Bogdan Aldea másodedző és Radu Pralea kinetoterapeuta tesztje lett pozitív.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik