Lengyelország: Sousa már nem kapitány, aláírt Brazíliában

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2021.12.29. 21:16
Paulo Sousa és a Lengyel Labdarúgó-szövetség szerdán felbontotta a szövetségi kapitány szerződését, majd nem sokkal ezt követően a brazil Flamengo bejelentette: a portugál szakember lett a patinás klub vezetőedzője.



A napokban már beszámoltunk arról, hogy körvonalazódik a váltás – magyar idő szerint szerda estére le is zajlott minden.

A napokban már beszámoltunk arról, hogy körvonalazódik a váltás – magyar idő szerint szerda estére le is zajlott minden.

Az 51 éves tréner korábban Magyarországon, a Videotonnál is dolgozott, a lengyel válogatottat 2021. január 21. óta vezette – utolsó meccse a mieink elleni volt, a magyar csapat november közepén 2–1-re nyert Varsóban.

Irányításával a lengyel válogatott bejutott a jövő évi katari világbajnokság európai selejtezősorozatának rájátszásába, ahol az orosz válogatottal találkozik – immár nélküle.

A pótselejtezőt március 24-én rendezik Moszkvában, a győztes március 29-én hazai pályán csap össze a vb-részvételért a Svédország–Csehország párharc továbbjutójával.

A Flamengo a második helyen zárta a 2021-es brazil bajnokságot. Sousa két évre szóló szerződést írt alá.


 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik