Légiósok: Mindenki tárt karokkal várta – Holman Guzmicsról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.08. 14:50
null
Holman alapembernek számít a szlovák klubjánál (Fotó: skslovan.com)
A szlovák élvonalban első helyen álló Slovan Bratislava magyar futballistájával, Holman Dáviddal készített interjút, amiben beszél a szezon második felére való felkészülésről és az újdonsült csapattársáról, Guzmics Richárdról. 

A magyar középpályás 2017 augusztusában Debrecenből igazolt át a pozsonyi együtteshez. Ő is hozzájárult ahhoz, hogy az ősszel az első helyen zárta a Slovan a bajnokságot, 13 bajnoki meccsen 3 találatot szerzett és 4 gólt készített elő.

„A felkészülés utolsó részénél járunk, arra törekszünk, hogy a legjobb formában kezdhessük el a szezon második felét. A tavaszi teljesítményünk tükrözni fogja a Törökországban végzett munkánkat. Szerintem nagyon keményen dolgoztunk. Most még a szombati, Szpartak Moszkva elleni felkészülési mérkőzésre koncentrálunk. Erős orosz csapatról beszélünk, biztos jó kihívás lesz számunkra" – kezdteHolman Dávid a csapathonlapjának.

A 25 éves játékost a frissen csatlakozó Guzmics Richárdról is megkérdezték.

„Amikor egy honfitárs érkezik a klubodhoz, akkor megpróbálsz neki segíteni, hogy minél hamarabb megszokja az új környezetet. Most ez történik Richárddal is. Mindenki tárt karokkal várta itt, emiatt sem lesz talán szüksége az én támogatásomra, ami jó, mert ez csak azt mutatja, milyen remek közösséget alkotunk.”

A szlovák bajnokságot február 16-án folytatja a Slovan Bratislava, és rögtön magyaros rangadóval, mivel a második helyezett DAC-hoz megy vendégségbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik