Légiósok: Kleinheisler László a Dinamo Zagrebhez szerződhet – sajtóhír

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.12.26. 23:57
null
Kleinheisler László eddig a Dinamo Zagreb ellen küzdött, most oda szerződhet? (Fotó: NK Osijek)
A Sportske novosti horvát lap úgy értesült, a magyar labdarúgó-válogatott játékosa, Kleinheisler László távozik az NK Osijektől, s a Dinamo Zagrebnél folytatja pályafutását.


A zágrábi lap szerint jó esély van rá, hogy a Dinamo Zagreb hamarosan szerződteti a 44-szeres magyar válogatott középpályást, a 28 esztendős Kleinheisler Lászlót, aki 2019 tele óta, vagyis közel négy éve erősíti az NK Osijeket. Az eszékieknél Kleinheisler a most zajló idényben is kulcsember: 16 bajnokin már 6 gólja és 4 gólpassza van.

A Sportske novosti megjegyzi, ha a Dinamo pénzt ad a magyar válogatott középpályásért, akkor biztosan úgy számol vele, hogy kezdő lesz, ám ezt kissé érhetetlennek tartja, hiszen az ő posztján, irányítóként szerepel a klub 19 éves, korosztályos válogatott tehetsége, Martin Baturina is, akinek nemrég még több játéklehetőséget ígértek.

A Dinamo Zagreb egyébiránt 6 pontos előnnyel vezeti a horvát élvonal tabelláját úgy, hogy riválisainál egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, az európai kaland azonban már véget ért számára, hiszen negyedik helyen végzett BL-csoportjában az ősszel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik