Labdarúgás: három katalán gól négy perc alatt a Montjuicban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.31. 00:37
A katalán labdarúgó-válogatott barátságos mérkőzésen 4–1-re nyert Barcelonában a Zöld-foki-szigetek ellen.

A legutóbbi két fellépésén döntetlent játszó (Nigéria ellen 1–1, Tunéziával 0–0) katalán válogatott már a 10. percben hátrányba került, ám még az első félidőben fordított négy perc alatt szerzett három góljával – Sergio García kettő és Bojan Krkic egy találatával. A második félidőben még Oriol Riera is eredményes volt, így Gerard López (a Barcelona, a Valencia és a Monaco korábbi középpályása) 4–1-es sikerrel debütált Katalónia szövetségi kapitányaként.

A Montjuic-stadionban lejátszott mérkőzést 20 700-an látták a helyszínen. A vendégeknél nem játszott a Videoton légiósa, Stopira.

A Montjuic-stadionban lejátszott mérkőzést 20 700-an látták a helyszínen. A vendégeknél nem játszott a Videoton légiósa, Stopira.

BARÁTSÁGOS LABDARÚGÓ-MÉRKŐZÉS
KATALÓNIA–ZÖLD-FOK-SZIGETEK 4–1 (3–1)

Barcelona, Montjuic-stadion, 20 700 néző. V: Álvarez Izquierdo (katalán)
KATALÓNIA: Kiko Casilla – Marc Valiente, Piqué, Bartra, Jordi Alba – Busquets, Víctor Sánchez, Fabregas – Piti, Sergio García, Bojan Krkic. Csereként játszott: Jordi Codina, Montoya, Capdevila, Uri Rosell, Víctor Álvarez, David López, Xumetra, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Tello, Oriol Riera
ZÖLD-FOK-SZIGETEK: Fock – Pecks, Varela, Kay, Táx – Toni, Soares, Platiny, Calú – Djaniny, Garry. Csereként játszott: Vózinha, Mailó, Sita, Rambé, Josimar Lima, Duba, Brito
G: Sergio García (16., 18.) Bojan Krkic (19.), Oriol Riera (64.), ill. Djaniny (10.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik