Seedorf és Habib focisulit alapítanak (Fotó: Clarence Seedorf, Instagramm)
Seedorf és Habib focisulit alapítanak (Fotó: Clarence Seedorf, Instagram)

 

A hétfői sajtótájékoztatón többek között arról is szó esett, hogy Habib és Seedorf még 2020-ban, egy rendezvényen ismerkedett meg egymással, és később barátság alakult ki közöttük, ami a SK Sports Holding megalapításához vezetett. A cégük arra szolgál majd, hogy helyi és regionális partnerségeket vonzzon a klubok működtetéséhez. Céljuk, hogy a későbbiekben legalább tíz új helyszínre terjeszthessék ki a szolgáltatásaikat.

Mindig is hatalmas futballrajongó voltam, és nagyra tartottam Seedorfot, nemcsak mint játékost, hanem mint embert is. Nagyszerű ötletei és értékei vannak, ami partnerként nagyon fontos számomra” – mondta a UFC korábbi középsúlyú világbajnoka, Nurmagomedov, aki kiemelte, közös céljuk a holland legendával, hogy valamit visszaadjanak a fiatal generációnak, és elterjedtebb legyen az egészséges életmód.   

Egyedülálló módon az Ajaxszal, a Real Madriddal és a Milannal is Bajnokok Ligáját nyerő Seedorf is bizakodó a közös projekttel kapcsolatban.

„Tudom, hogy Habib pontosan tudja, mit tud hozni az MMA szempontjából. Azt hiszem, én is tudom, hogy mit tudok hozni a futball szempontjából. És ezt fogjuk csinálni és elemezni a világ minden egyes különböző részén” – idézte az egykori labdarúgót a Middle East in 24.