Labdarúgás: a PSG jobb szerződést ajánl Messinek, mint a Barca – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2021.07.03. 11:54
null
Kérdéses Lionel Messi jövője (Fotó: AFP)
A Paris Saint-Germain kész leigazolni Lionel Messit, és vonzóbb szerződést ajánl a hatszoros aranylabdás futballistának, mint jelenlegi csapata, az FC Barcelona vezetősége – írta a madridi As.

 

A spanyol sportlap részletekkel nem szolgált, de állítja, hogy a 34 éves Lionel Messinek anyagilag kedvezőbb feltételeket kínál a katalánokénál a francia klub. A PSG állítólag meg is tette ajánlatát, de a tárgyalásokkal megvárja, hogy befejeződjön Brazíliában a kontinentális torna, a Copa América, amelyen jelenleg Messi az argentin válogatottal szerepel.

Messinek szerdán lejárt a szerződése a Barcánál, és sem a katalán egyesület, sem a sztárfutballista nem adott ki hivatalos közleményt a hogyan továbbról. Elvileg most szabadon igazolható a játékos, aki 2004 óta tagja a Barcelona proficsapatának, de már 13 éves korától a klubnál játszik, és 35 trófeát nyert a gárdával. A legutóbbi szezonban a Barca irányítója 47 mérkőzést játszott, 38 gólt szerzett és 14 gólpasszt adott.

A madridi sportújság előtt két nappal a Sport című katalán lap azt írta, hogy a két fél előrehaladott tárgyalásokat folytat a szerződéshosszabbításról, és már csak néhány apró részletet kell tisztázni.

(MTI)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik