Kína: eszméletlenül esett össze a korábbi Atlético-játékos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.17. 09:38
A kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában a Talien Jifang hazai pályán 3–0-ra kikapott a Kuoantól. A mérkőzésen egy rendkívül ijesztő jeleneteknek is szemtanúi lehettek a nézők: a télen az Atlético Madridtól a Talien Jifanghoz távozó Nicolás Gaitán egy szerencsétlen ütközés után eszméletlenül terült el a földön.

Segítségére elsőként Yannick Carrasco érkezett. A Mundo Deportivo beszámolója szerint az eszméletét vesztő Gaitánt – aki semmire sem emlékszik az esetből – kórházba szállították, és jelenleg is megfigyelés alatt tartják.Mundo Deportivo beszámolója szerint az eszméletét vesztő Gaitánt – aki semmire sem emlékszik az esetből – kórházba szállították, és jelenleg is megfigyelés alatt tartják.

Eitan Benzaquen on Twitter

Nicolás Gaitan sufrió una conmoción cerebral que le hizo perder el conocimiento en China. Se encuentra en observación el el hospital. Importante la reacción de Carrasco. https://t.co/IMEn5p4l2T


A télen az Atlético Madridtól Yannick Carrascót és Nicolás Gaitánt, a West Ham Unitedtől José Fontét is szerződtető, a bajnokságot 8–0-s vereséggel kezdő Talien Jifang a harmadik meccse után is pont és szerzett gól nélkül áll (0–13-as gólkülönbséggel).
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik