Kína: eltiltották a sztáredzőt, mert ki merte mondani a véleményét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.30. 15:08
Mint arról korábban beszámoltunk, a Sanghaj SIPG játékosát, a brazil Oscart nyolc meccsre eltiltotta a Kínai Labdarúgó-szövetség. A 25 éves játékosért kiállt két csapattársa és vezetőedzője, André Villas-Boas is. Őket ezért csak két meccsről meszelték el...

Oscar a Kuangcsou R&F elleni bajnokin „gőzölt be”, két hazai játékosnak is nekibombázta a labdát, ami után a kantoni futballisták azonnal megtámadták a brazilt. A jelenet két piros lappal, a mérkőzés 1–1-es döntetlennel zárult. Bővebben ITT!két hazai játékosnak is nekibombázta a labdát, ami után a kantoni futballisták azonnal megtámadták a brazilt. A jelenet két piros lappal, a mérkőzés 1–1-es döntetlennel zárult. Bővebben ITT!

Az eset után André Villas-Boas, a csapat vezetőedzője az Instagram-oldalán adott hangot véleményének: 355 profi meccs, 5 év az angol Premier League-ben, 47 válogatott meccs, 70 gól. NULLA PIROS LAP. Most meg 8 meccs eltiltás – fogalmazott a tréner, aki egy hüvelykujját lefele mutató ikonnal fejezte ki nemtetszését.

A csapat két játékosa, Hulk és a kínai válogatott Vu Lej is egy üzenettel ellátott különleges pólót viselt a meze alatt. A feliratról nem tudni pontosan, hogy mi volt, de csupán egy Oscart támogató üzenet lehetett.

Az előbb említett két játékos és Villas-Boas egyaránt kétmeccses eltiltást kapott a szövetségtől.

 

355 career games; 5 years in the English Premier League; 47 appearances for Brazil; 70 goals. ZERO RED CARDS!!! 8 games suspended

3,354 Likes, 240 Comments - André Villas Boas (@officialavb) on Instagram: "355 career games; 5 years in the English Premier League; 47 appearances for Brazil; 70 goals. ZERO..."



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik