Kína: az új tulajdonos arra kényszerítette az edzőt, hogy a 126 kilós fia játsszon

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.05.18. 12:32
null
A 35 éves, 126 kilós fiú sem tudott segíteni a csapaton, amely továbbra is utolsó a bajnokságban (Fotó: Twitter)
Címkék
Egészen elképesztő, mi történik a kínai másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő  Cepo Cucsü együttesénél – az új tulajdonos megmondta az edzőnek, hogy a 126 kilós fiának pályára kell lépnie, írja a tudn.com.

 

Egy kínai milliomos üzletember a közelmúltban megvásárolta a Cepo Cucsü nevű kínai másodosztályú csapatot. A gárda nem kezdte valami jól az idényt, öt mérkőzésből csupán egy döntetlent ért el, a tabella utolsó helyén áll.

Bármennyire pocsék a csapat teljesítménye, nem emiatt kapta fel az internet a kínai együttest. A Cepo Cucsü új tulajdonosa ugyanis állítólag megszabta az edzőnek, hogy játszassa a fiát, aki nem mellesleg 126 kilogrammot nyom.


A 35 éves játékos először csak csereként lépett pályára, de legutóbb már a kezdőben is helyet kapott – sőt, ahogyan az alábbi Twitter-bejegyzésben láthatjuk, úgy tűnik, hogy a pontrúgásokat ő végzi el. Nem mellékesen a 10-es számú szerelés is az övé.

A játékos egyébként a Transfermarkt adatai szerint is tagja a klub keretének, még egy 10 ezer eurós névleges értéket is adtak neki, mindezt úgy, hogy az elmúlt egy évben három klubja volt, s mind a kétszer ingyen váltott csapatot.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik