Képek: edzésen is megtöltötték a stadiont a Boca-szurkolók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.23. 08:53
null
Nem mindennapi buzdításban részesültek a Boca Juniors játékosai (Fotó: Twitter/Boca Jrs. Oficial)
Mint ismert, a Libertadores-kupa döntőjének első felvonásán a Boca Juniors hiába vezetett kétszer is, a River Plate 2–2-es döntetlent harcolt ki idegenben. A visszavágót magyar idő szerint szombaton 21 órától rendezik meg, és egy nappal a Superclásico előtt nem akármilyen buzdításban részesült a Boca Juniors.

 

A helyi beszámolók szerint a Boca Juniors-szurkolók pillanatok alatt megtöltötték a La Bombonerát, így azt le is kellett zárni, mivel többen már nem fértek be – ez azt jelenti, hogy 49 ezer drukker szurkolta végig a helyszínen a csapat edzését, rengetegen pedig az utcáról biztatták kedvenceiket!

A Superclásico visszavágóját szombaton 21 órától rendezik meg a River Plate otthonában. A két klub megegyezésének értelmében – az évek óta alkalmazott procedúrának megfelelően – nem lehetnek jelen vendégdrukkerek a döntő egyik mérkőzésén sem.


B/R Football on Twitter

La Bombonera holds 49,000 people. This evening Boca packed it out FOR TRAINING

Nacho Bezruk on Twitter

La Bombonera está completa. La dirigencia pide, por favor, que no se acerquen más hinchas al estadio. "No esperamos algo así. El hincha de Boca es increíble" https://t.co/MCiLjtMIy2



Rory Smith on Twitter

Boca Juniors fans at a training session. A training session. There's such a thing as liking football too much. https://t.co/9bptuD20qq



LIBERTADORES-KUPA
DÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
November 24., szombat
21.00:
River Plate–Boca Juniors

AZ ELSŐ MÉRKŐZÉSEN
Boca Juniors–River Plate 2–2(R. Abila 34., D. Benedetto 45+1., ill. L. Pratto 35., Izquierdoz 61. – öngól)

A győztes kvalifikálja magát a FIFA-klubvilágbajnokságra.
A fináléban nem alkalmazzák az idegenben szerzett gólok szabályát. Összesítésben elért döntetlen esetén 2x15 perc hosszabbítás, majd tizenegyesek következnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik