Kép: nincs több kérdés, ők a legjobban kereső futballisták!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.27. 15:08
Ki a legjobban kereső futballista napjainkban? Azt eddig is tudtuk, nagyjából mennyit kapnak a világ legjobb labdarúgói, a France Football azonban most egy olyan, öt nevet tartalmazó listát tett közzé, amely nemcsak a labdarúgók klubja által fizetett összeget, hanem a reklámszerződéseket is magában foglalja. Íme, az öt legtöbbet kereső játékos!

Az ötös lista sereghajtója a kínai Hopej China Fortune-t „erősítő” argentin szélső, Ezequiel Lavezzi, aki ugyan látványosan szenved Kínában, a szerződésnek köszönhetően legalább a pénz miatt nem kell aggódnia. Ezequiel Lavezzi, aki ugyan látványosan szenved Kínában, a szerződésnek köszönhetően legalább a pénz miatt nem kell aggódnia.

Innentől már csak Real Madrid- és Barcelona-játékosok következnek: a negyedik helyen Gareth Bale áll, aki a 2016–2017-es idényben 41 millió eurót (12.7 milliárd forint) tesz zsebre, előtte, a dobogó alsó fokán pedig Neymar áll, 55.5 millió euróval (17.2 milliárd forint).

Az első két helyen álló futballista személye valószínűleg senkit nem lep meg, az összegbeli különbség azonban már lehet, hogy igen.

Ugyanis míg Lionel Messi összesen 76.5 millió eurót (23.7 milliárd forint) tesz zsebre, addig Cristiano Ronaldo ennél több mint 10 millió euróval többet kap, átszámolva 27.1 milliárd forintot.

Az öt legjobban kereső futballista (Fotó: francefootball.fr)
Az öt legjobban kereső futballista (Fotó: francefootball.fr)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik