Kép: gyermeket vár Alex Morgan, a világ egyik legjobb női labdarúgója

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2019.10.24. 10:17
Gyermeket vár Alex Morgan, az amerikaiak olimpiai és kétszeres világbajnok női labdarúgója – a hírről maga a 30 éves futballista számolt be a közösségi oldalain.

„Már most szeretünk téged, pedig még nem is találkoztunk. Hamarosan érkezik a Carrasco család legújabb tagja” – írta az Instagram-oldalán Morgan, akinek a férje Servando Carrasco, a Los Angeles Galaxy középpályása.„Már most szeretünk téged, pedig még nem is találkoztunk. Hamarosan érkezik a Carrasco család legújabb tagja” – írta az Instagram-oldalán Morgan, akinek a férje Servando Carrasco, a Los Angeles Galaxy középpályása.

A pár 2014 szilveszterén házasodott össze, születendő kislányukat 2020 áprilisára várják.

Login on Twitter

Welcome back to Twitter. Sign in now to check your notifications, join the conversation and catch up on Tweets from the people you follow.



Morgan arról nem írt a közösségi médiában, hogy a jövő nyári tokiói olimpián részt szeretne-e venni, vagy hogy egyáltalán tervez-e visszatérni a futballpályára.

Az Orlando Pride csinos támadója az eddigi 169 fellépésén 107 gólt szerzett az amerikai válogatottban. Az idei világbajnokságon hat találattal – harmadmagával a torna legeredményesebb játékosaként – segítette végső győzelemhez hazája nemzeti csapatát, és a France Football hétfőn jelölte a női Aranylabda elnyerésére esélyes 20 játékos közé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik