Játékossors: Ronaldinho egy feltétellel pályára léphet a börtöntornán?

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.03.11. 17:45
null
Ronaldinho egy feltétellel pályára léphet a börtöntornán?
Mint ismert, Ronaldinho és testvére jelenleg egy paraguayi börtönben van, mivel hamis útlevéllel léptek be az országba, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatásukat. A helyi Hoy beszámolója szerint a brazil klasszis börtönében éppen egy kispályás futballtornát rendeznek, és elképzelhető, hogy ezen Ronaldinho is pályára lép majd.

 

Az ABC televíziós csatorna riportere, Iván Leguizamón szerint több csapatkapitány is minden követ megmozgat, hogy „szerződtesse” Ronaldinhót. Igaz, ha bele is egyezik a brazil klasszis, a börtöntársak által hozott szabály szerint gólt nem lőhet majd a mérkőzéseken.

Iván Leguizamón on Twitter

Si Ronaldinho acepta jugar el torneo de presos, no podrá meter gol. Tendrá que dársela a otro jugador para que convierta. Esa es la condición que le impusieron sus compañeros carceleros. Como siempre, Dinho tomó con una amplia sonrisa la "rigurosa" regla. https://t.co/jX7zDRZgon



Ennek ellentmond, hogy a börtön egyik vezetőjének elmondása szerint Ronaldinho nem vehet majd részt a tornán, amely 15, egyaránt ötfős csapat részvételével a múlt pénteken kezdődött.

A letartóztatásban lévő brazil klasszisról újabb képek is előkerültek: a beszámolók szerint ezeken az látható, hogy a rabokkal közösen alkoholt iszik, valamint aláírásokat osztogat.

Football Tweet on Twitter

Ronaldinho chilling signing autographs and drinking alcohol in a Paraguayan prison. Still have no idea how one of the most famous men in Brazil thought he could get into Paraguay with a fake Paraguayan passport.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik