Játékossors: Ronaldinho aláírt, megvan az új csapata – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2017.01.23. 14:18
Egybehangzó brazil lapértesülések szerint Ronaldinho hamarosan visszatér a pályára, és hétfőn már alá is írta szerződését a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Coritiba együttesénél!

Majd’ másfél éve, 2015 szeptemberében bontott szerződést közös megegyezéssel Ronaldinho és a Fluminense, azóta pedig az immár 36 esztendős zseni csak jótékonysági meccseken vett részt.

Néhány héttel ezelőtt azonban felröppent a hír, Ronaldinho döntött, vissza akar térni a pályára, és már több együttessel is tárgyal. Legutóbb az uruguayi Nacional tűnt a befutónak, ám a hírek szerint a brazil inkább hazájában szeretett volna újra játszani.

A helyi sajtó most pedig már kész tényként közli, Ronaldinho aláírt a Coritiba együttesénél!

A mazzuia.com-nál már azt is tudni vélik, hogy a stadiontól kocsival néhány percre kap lakást a brazil zseni, akinek a szerződésében az is szerepel, hogy a mezeladásokból és minden reklámszerződésből, amit a klub miatta köt, magas százalékot kap.

A Coritiba az előző szezonban a 15. helyen végzett a brazil élvonalbeli bajnokság tabelláján. Az országos bajnokság következő idénye májusban indul Brazíliában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik