Játékossors: még Salma Hayek csábításának is ellenállt az Ajax futballistája

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.10.28. 15:27
null
Edson Álvarez kiart az Ajax mellett (Fotó: Getty Images)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie) az Ajaxot erősítő Edson Álvarezt még maga a filmsztár, Salma Hayek is felhívta telefonon, hogy igazoljon a Rennes-be, ám az 50-szeres mexikói válogatott játékos visszautasította az ajánlatát.

„Nagyon hízelgő volt, hogy Salma Hayek felhívott telefonon. Rá akart venni, hogy Franciaországba szerződjek. Meglepett és jól is esett, de világos a döntésem, az Ajaxnál akarok maradni, és ezt el is mondtam neki. Egyelőre nem tudtam kitörölhetetlen nyomot hagyni a szurkolókban, pedig ez a célom. Ehhez azonban még sokat kell tennem” – idézte Edson Álvarezt a holland De Telegraaf. Az Ajax 24 éves játékosa hozzátette, hogy a Bajnokok Ligájában szeretne a legnagyobb csapatok ellen játszani, hogy tovább fejlődhessen.

„Ő nagyszerű és világhírű színésznő, hatalmas sztár Hollywoodban. Nagyra becsülöm őt, minden mexikói számára igazi példakép, mert elérte azt, amiért küzdött” – méltatta Salma Hayeket a fiatal játékos.

Az 55 éves mexikói-amerikai színésznő persze okkal csábította volna a Rennes-hez Álvarezt. Salma Hayek férje ugyanis nem más, mint Francois-Henri Pinault üzletember, a francia klub multimilliárdos tulajdonosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik