Játékossors: Leonardo hátat fordít mindennek - hazatér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.29. 09:48
Leonardo, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros korábbi brazil labdarúgója közösségi oldalán jelezte, hosszú idő után hazatér.

Leonardo nyilvános Facebook-oldalára azt írta, hátat fordít mindennek, „lecseréli barátait”, és hosszú idő után hazatér (később konkretizálta ezt, a „haza” számára Hollandiát, azon belül is Rotterdamot jelentette). A brazil támadó a héten felbontotta a szerződését az 1860 Münchennel, így jelenleg csapatot keres, mert a szakítás után azt mondta, egészen biztosan folytatja a pályafutását. a héten felbontotta a szerződését az 1860 Münchennel, így jelenleg csapatot keres, mert a szakítás után azt mondta, egészen biztosan folytatja a pályafutását.

A Ferencváros szurkolói a bejelentés után többször is kifejezték, szeretnék, ha Leonardo visszatérne kedvenc csapatukhoz, és maga a támadó is rendszeresen jelzi bejegyzéseiben, hogy a Fradi különleges helyet foglal el a szívében, ám a hírek szerint Thomas Doll-lal nem jöttek ki a legjobban, így visszatérésére nincs sok esély.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik