Játékossors: Honda Keiszuke Azerbajdzsánban folytatja

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2021.03.15. 20:26
Az azeri élvonalban szereplő Neftci labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy az idény végéig szerződtette a szabadon igazolható Honda Keiszukét.

Honda Keiszuke legutóbb a Botafogo játékosa volt, ám szerződése lejártával elhagyta brazil csapatot. Ezt követően a Portimonense szerződtette volna, ám az átigazolás meghiúsult, mert nem tudták regisztrálni a portugál ligarendszerbe (ehhez legalább három hónapja szabadügynöknek kellett volna lennie).szerződése lejártával elhagyta brazil csapatot. Ezt követően a Portimonense szerződtette volna, ám az átigazolás meghiúsult, mert nem tudták regisztrálni a portugál ligarendszerbe (ehhez legalább három hónapja szabadügynöknek kellett volna lennie).

Ezt követően jött képbe az azeri Neftci, amely az idény végéig szóló szerződést kötött vele. Honda a 4-es számú mezt viseli az új csapatában.

A 34 éves középpályás korábban holland (Venlo, Vitesse), orosz (CSZKA Moszkva), olasz (Milan), mexikói (Pachuca) és ausztrál (Melbourne Victory) klubcsapatokban is játszott. Három világbajnokságon is szerepelt a japán válogatottban, amelynek színeiben 2008 és 2018 között 98 mérkőzésen 37 gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik