Játékossors: Filkor Attila elhagyta a Vancouver edzőtáborát

Vágólapra másolva!
2017.02.02. 10:47
A Gyirmóttól távozó Filkor Attila betegség miatt idő előtt elhagyta a Vancouver Whitecaps edzőtáborát.

Az utánpótlás-játékosként jó nevű olasz együtteseknél is megforduló Filkor Attila múlt hét csütörtökön érkezett próbajátékra a Major League Soccer (MLS) következő szezonjára Walesben készülő Vancouver Whitecapshez.

A kanadai gárda első felkészülési mérkőzésén, a Cardiff City U23-as csapata ellen nem kapott szerepet Filkor, mint ahogy az Oxford United utánpótlás-együttese elleni következő találkozón sem. Mindennek az oka, hogy a magyar játékos betegen érkezett a táborba, és állapota nem javult, így fizikailag alkalmatlan volt a játékra. Ezután a csapatorvossal közösen úgy döntöttek, hogy nem marad tovább az edzőtáborban, de Filkor kifejezte azon szándékát, hogy ha egészsége engedi és igény van rá, újra próbát tenne. múlt hét csütörtökön érkezett próbajátékra a Major League Soccer (MLS) következő szezonjára Walesben készülő Vancouver Whitecapshez.

A kanadai gárda első felkészülési mérkőzésén, a Cardiff City U23-as csapata ellen nem kapott szerepet Filkor, mint ahogy az Oxford United utánpótlás-együttese elleni következő találkozón sem. Mindennek az oka, hogy a magyar játékos betegen érkezett a táborba, és állapota nem javult, így fizikailag alkalmatlan volt a játékra. Ezután a csapatorvossal közösen úgy döntöttek, hogy nem marad tovább az edzőtáborban, de Filkor kifejezte azon szándékát, hogy ha egészsége engedi és igény van rá, újra próbát tenne.

A 28 esztendős futballista ősszel az NB I-es Gyirmótban szerepelt, de nemrégiben közös megegyezéssel szerződést bontott az újonccal, és jelezte, ismét légiósként kívánja keresni a kenyerét. Magyarországi távozását követően ez volt az első próbálkozása.

NEMZETI SPORT-INFOGRAFIKA FILKOR ATTILA EDDIGI KÜLFÖLDI PÁLYAFUTÁSÁRÓL ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik