Játékossors: Cavani elismerte, tárgyal a Benficával

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.08.17. 13:13
null
Edinson Cavani (Fotó: AFP)
Edinson Cavani először nyilatkozott a jövőjéről azt követően, hogy lejárt a szerződése a Paris Saint-Germainnél, és szabadon igazolható labdarúgóvá vált.

 

„Igen, találkoztam a Benfica képviselőivel, de más klubokéival is – idézi a L’Équipe francia sportnapilap Edinson Cavanit, aki a montevideói repülőtéren, európai visszatérése előtt nyilatkozott az újságíróknak. – De egyelőre semmi sem végleges, nem számolhatok be egyezségről. Amint megállapodásra jutok egy klubbal, az emberek rögtön tudni fogják. A Benfica nagyszerű klub, mindig fontos trófeákért harcol, remek játékosok fordultak meg a soraiban. Ha egyszer úgy adódik, hogy csatlakozhatok a lisszaboniakhoz, boldogan teszem. Pillanatnyilag nincs okom a kapkodásra, elindulok vissza Európába, és majd meglátjuk, hol kezdődik új fejezet az életemben.”

A 33 éves uruguayi támadó hét idényen át erősítette a PSG-t, 200 bajnoki mérkőzésen 138 gólt szerzett, az összes tétmeccsén elért 200 góljával ő a párizsiak történetének legeredményesebb játékosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik