Játékossors: a Fehérvár korábbi légiósa elmondta, hol fejezné be

Vágólapra másolva!
2020.07.08. 19:22
null
Anel Hadzic már tudja, hol szeretné befejezni a profi pályafutását (Fotó: Dömötör Csaba)
Anel Hadzic, a labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár korábbi támadója Ausztriában fejezné be a profi pályafutását.

 

A 14-szeres bosnyák válogatott középpályással április végén, közös megegyezéssel bontott szerződést a Mol Fehérvár, Anel Hadzic pedig azóta szabadon igazolható.

A 30 éves középpályás a bosnyák médiának beszélt a „távoli” terveiről – Hadzic elárulta, nevelőegyesületénél, az osztrák SV Riednél szeretné befejezni profi pályafutását, igaz, szerinte az egyelőre még odébb van.

„Kapcsolatban állok a klub vezetőivel, ez nem titok, mint ahogy az sem, hogy az SV Ried különleges helyet foglal el a szívemben. Semmit sem zárnék ki, de jelenleg néhány évig még külföldön szeretnék futballozni” – idézi Hadzicot a sport1.oslobodjenje.ba portál.

„A következő években még magasabb szinten szeretnék játszani, meglátjuk, mit hoz a jövő. Számos klub bajban van még a koronavírus-járvány hatásai miatt, én nyugodt vagyok, otthon tartózkodom, fitten tartom magam, azt viszont elismerem, hogy az a vágyam, hogy végül a Riedben fejezzem be a karrierem, ott, ahol felnőttem, és ahol nagyszerűen éreztem magam. Nincs ebben semmi titok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik