Jamaica: elfelejtették hazavinni a válogatottat egy idegenbeli meccsről

Vágólapra másolva!
2022.06.07. 17:05
null
Hazautazáskor derült ki, hogy nem is foglalták le a jamaicai csapat repülőjegyeit (Fotó: Getty Images, archív)
A jamaicai labdarúgó-válogatott helyi idő szerint szombat este 1–1-es döntetlent játszott Suriname-ban. A találkozót követően kiderült, hogy a vendégek futballszövetsége nem szervezte meg a csapat hazautazását, így a keret ott ragadt a mérkőzésnek helyt adó Paramaribóban. Az eset miatt a játékosok úgy döntöttek, futballszövetségük főtitkárának távozásáig nem hajlandóak kiállni a következő hazai meccsre – írja a BBC.

 

Helyi idő szerint kedd este már otthon lépne pályára Jamaica, ráadásul éppen Suriname-ot fogadná, ám a vendégek hamarabb megérkeztek a Paramaribótól légvonalban mintegy 2700 kilométerre található Kingstonba, mint ahogyan Leon Bailey-ék végül hazaértek az előző mérkőzésről.

A játékosok a kellemetlen helyzet miatt közölték: addig nem hajlandóak pályára lépni, amíg a helyi szövetség főtitkára le nem mond. A posztot betöltő Dalton Wint eleget is tett a követelésnek, ám még nem világos, hogy a csapat (másodszor) kiáll-e Suriname ellen. A labdarúgók beszámolói alapján az elmúlt napokban a szállási körülményeik sem voltak megfelelőek – jó páran kanapéágyakon aludtak –, emellett nagyon kimerültek a viszontagságos utazás során.

NEMZETEK LIGÁJA, ÉSZAK-ÉS KÖZÉP-AMERIKA
2. FORDULÓ
A-LIGA
Szerda, 1.00:
Grenada–Salvador
Szerda, 3.00: Jamaica–Suriname
B-LIGA
22.00:
Guyana–Bermuda
23.00: Haiti–Montserrat
A kezdési időpontokat magyar idő szerint közöltük.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik