Hollandia: Jol tudná használni Rudolfot; tárgyalóasztalhoz ültek a felek

Vágólapra másolva!
2010.01.27. 23:54
null
Martin Jol alighanem a Bajnokok Ligájában is figyelemmel kísérte Rudolf játékát (Fotó: Czagány Balázs - archív)
Az Ajax vezetőedzője, Martin Jol a holland hírügynökség kérdésére elmondta, hogy ismeri Rudolf Gergelyt és tudná is használni a magyar válogatott támadót a csapatban. Közben a Nemzeti Sport információi szerint a felek asztalhoz ültek, és a NEC elleni kupameccs után elkezdődött a tárgyalás Rudolf esetleges szerződtetéséről az amszterdami klub vezetői és Filipovics Vladan menedzser között.

Martin Jol szerint azonban jelen állás szerint kevés az esélye annak, hogy a magyar csatár már télen az Ajaxhoz kerüljön.

„Elég rossz lenne, ha egy magyar válogatott csatárt nem ismernék. Akkor abba is hagyhatnám az egészet” – válaszolt arra a kérdésre, mely szerint ismeri-e Rudolf Gergelyt.

„Őt jól tudnám használni, de erre pillanatnyilag elég kevés az esély” – tette még hozzá Martin Jol.

A tréner mondatának első felével összecseng az, amit a játékos ügynöke, Filipovics Vladan mondott a Nemzeti Sport érdeklődésére: „Az már az első hivatalos megbeszélésen nyilvánvalóvá vált, hogy Martin Jol nagyon szeretné, ha Rudolf Gergely csatlakozna a kerethez."

Úgy tudjuk, hogy a tárgyalások a NEC ellen hosszabbítás után megnyert kupameccs után folytatódtak, és minden bizonnyal e cikk írásának pillanatában is egyeztetnek a felek.

„Bizakodó vagyok, hiszen az első napon sok mindenben dűlőre jutottunk, igaz, ha nem láttunk volna esélyt a megegyezésre, nem is repülünk el Amszterdamba. Az természetes, hogy nem megy minden simán, néhány kérdésben még egyeztetnünk kell” – mondta a Nemzeti Sportnak Filipovics.

A TÉMÁRÓL BŐVEBBEN A CSÜTÖRTÖKI NEMZETI SPORTBAN OLVASHATNAK!

RUDOLF SORSA ÉRDEKLI A HOLLANDOKAT

 

 Nem lehet mondani, hogy a holland szurkolókat ne érdekelné Rudolf Gergely sorsa, avagy az, hogy mi történik az Ajax háza táján. A Voetbal International által publikált, a Nemzeti Sport információját feldolgozó cikkre kattintottak a legtöbben a nap során ezen a portálon. Egy másik oldal, a voetbalzone.nl is feldolgozta a témát, ehhez a cikkhez 177 komment érkezett, amely szintén erős olvasói érdeklődést jelez – a többi szerdai cikkhez fűzött vélemények számát alapul véve mindenképpen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik