Hollandia: az Ajaxnál meg akarják tartani Ten Hagot

MTI, V. Á.MTI, V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.04.18. 11:53
null
Az Ajaxnál meg akarják tartani Ten Hagot (Fotó: AFP)
Az Ajax Amsterdam labdarúgócsapatának vezetői azon dolgoznak, hogy Erik ten Hag vezetőedző a következő idényben is az együttesnél maradjon – írja az MTI.

 

Az 52 éves szakembert a 2017–2018-as idényben nevezték ki a csapatnál, s azóta kiemelkedő sikereket ért el a gárdával. A holland bajnokságot 2019-ben és 2021-ben is elhódította az együttessel, amellyel 2019-ben a Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutott. A tréner munkájára külföldön is felfigyeltek és sajtóhírek szerint a Manchester United szeretné őt elcsábítani Hollandiából.

„Van érdeklődés Erik ten Hag iránt, ami teljesen természetes. Fantasztikus munkát végez nálunk – nyilatkozta vasárnap a klub technikai igazgatója, Gerry Hamstra.Reméljük, hogy marad, mindent megteszünk azért, hogy ez így legyen. Rengeteget dolgozunk az ügyben. Ő azt mondta, most a csapatra koncentrál.”

A sportvezető mindehhez azt is hozzátette, hogy felkészülnek arra az esetre, ha marad, és arra is, ha távozni akar Ten Hag.

A brit lapok az utóbbi hetekben egyre többet cikkeztek arról, hogy az MU-nál Ralf Ragnick ideiglenesen kinevezett vezetőedzőt a holland tréner válthatja majd a nyáron.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik