Hollandia: az Ajax edzője szerint csapata fejlődik, de ezt csak ő látja

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.23. 11:57
null
Az Ajax szenved a bajnokságban, de Alfred Schreuder szerint csapata fejlődik (Fotó: Getty Images)
Az ősi rivális, listavazető Feyenoord otthonában mentett pontot vasárnap az Ajax a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 17. fordulójában, így sorozatban ötödször ikszelt a pontvadászatban. A hat meccs óta nyeretlen – a kínos széria egy PSV elleni zakóval kezdődött – amszterdamiak vezetőedzője ennek ellenére optimistán nyilatkozott az ESPN-nek.

A csapat jól küzdött, vissza fogunk térni. Ha a Feyenoord előnybe kerül, azt ritkán adja el. A csapatom fejlődik, de ezt csak én látom” – nyilatkozta Alfred Schreuder.

„A Feyenoord erősebb volt, nem feltétlenül játszottak jobb futballt, ám egyértelműen agresszívebbek voltak nálunk. Szerettünk volna győzni, de realistának kell lennünk. A Feyenoord remekül futballozik, ezzel együtt a második félidőben mi voltunk a jobb csapat” – értékelte a rangadót az 50 éves szakember.

Az Ajax jelenleg a 18 csapatos Eredivisie 5. helyén áll 33 ponttal, hátránya öt pont az éllovas Feyenoorddal szemben. A Kerkez Milost foglalkoztató AZ a második helyen tanyázik, hátránya két pont a rotterdami alakulattal szemben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik