Hollandia: a pályáról üzent kirabolt feleségének a PSV játékosa – videó

Vágólapra másolva!
2021.05.14. 12:16
null
Eran Zahavi családjának üzent, miután kirabolták feleségét és gyermekeit a múlt héten.
A PurelyFootball Twitter-csatornáján osztott meg egy megható történetet Eran Zahaviról, aki mindössze négy nappal azután, hogy feleségét kirabolták, pályára lépett a PEC Zwolle ellen, majd miután gólt szerzett, kedvesének üzent gólörömével.

Zahavi felesége, valamint gyermekei egyedül tartózkodtak otthonukban, amikor megtámadták és kirabolták őket az elmúlt hétvégén. Zahavi négy nappal később viszont már a PEC Zwolle elleni találkozón játszott, amelyen ő szerezte a PSV negyedik találatát. A gól után egy szívet formázott a kezével, amivel családja iránti szeretetét fejezte ki a stadionban nézőként jelen lévő feleségének.

Az már korábban eldőlt, hogy a PSV már nem lehet bajnok a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie), azonban a Bajnokok Ligája-indulásért még mindig küzd az együttes. A PEC Zwolle elleni 4–2-es győzelmével a gárda szinte biztossá tette az indulási jogot, hiszen amellett, hogy három ponttal vezet egy fordulóval a bajnokság vége előtt a rivális AZ előtt, a végelszámolásban a jobb gólkülönbség dönt – a PSV-nek jelenleg 39, míg az Alkmaarnak 29-es a gólkülönbsége.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik