Hazard és Schweinsteiger bombája, Nivet pazar kapáslövése - szombati videók

Vágólapra másolva!
2013.01.13. 10:32
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Chelsea 4–0-ra kiütötte a Stoke City-t, míg a West Bromwich Lukaku duplájával vezetett, végül kikapott a Reading otthonában. A Bayern München felkészülési mérkőzésén Bastian Schweinsteiger rúgott hatalmas gólt. Franciaországban Nivet találta el pazarul a labdát, ám csapata mégsem nyert a Lyon ellen. Olaszországban Palacio és Guarín góljával nyert az Inter, míg a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Real Madrid Cristiano Ronaldo nélkül játszott gól nélküli döntetlent az Osasunával. Tekintse meg video-összeállításunkat!

Két öngólja után Jonathan Walters lehetőséget kapott, hogy valamit jóvátegyen hibáiból a Chelsea elleni angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen, amikor a társak vele rúgatták a Stoke számára megítélt büntetőt. Kihagyta, és az sem vigasztalhatta, hogy a Chelsea ekkor már 4–0-ra vezetett. Lukaku duplájával vezetett a West Bromwich, de a hazai pályán játszó Reading fordított, s 3–2-re megnyerte az összecsapást.

STOKE CITY–CHELSEA 0–4

READING–WEST BROMWICH ALBION 3–2


Reading 3-2 West Bromwich (Vòng 22 Premier... by f100003621573062

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Bayern München 3–0-ra legyőzte a Baselt. A bajorok találatait sorrendben Mario Mandzukic, Bastian Schweinsteiger és Franck Ribéry szerezték.

BASEL–BAYERN MÜNCHEN 0–3

A szombat egyik legszebb gólját szerezte Benjamin Nivet a Lyon elleni mérkőzésen a francia labdarúgó-bajnokságban. A Troyes játékosa kapásból a léc segítségével talált be. Bár a gól tényleg gyönyörű volt, Nivet nem lehet igazán boldog, mert csapata 2–1-re kikapott.

TROYES–LYON 1–2

Látványos gólt szerzett Vijam Amase, a Maccabi Haifa labdarúgója a Hapoel Acre elleni izraeli bajnoki mérkőzésen. A drúz játékos a 74. percben rabonázva lőtt gólt egy kipattanó után. Hrepka Ádám öt méterről lőtte ki a jobb felsőt, ám csapata, a Bnei Jehuda így is kikapott 2–1-re az Ironi Ramat Hasarontól.

MACCABI HAIFA–HAPOEL ACRE 3–1

HREPKA ÁDÁM GÓLJA 0:25-NÉL

Az olasz labdarúgó-élvonalban a Bologna hazai pályáján a 2006-os világbajnok Alberto Gilardino vezérletével legyőzte a Chievo Veronát. Az Internazionale magabiztosan szerezte meg otthonában a három pontot a Pescara ellen.

BOLOGNA–CHIEVO 4–0

INTERNAZIONALE–PESCARA 2–0

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 19. fordulójában a Valencia kétgólos győzelmet aratott házigazdaként a Sevilla ellen. A három pont megszerzéséből oroszlánrészt vállalt a második félidőben duplázó Roberto Soldado. Az eltiltott Cristiano Ronaldót nélkülöző Real Madrid az Osasunához látogatott, és egy ponttal távozott stadionjából, mivel a mérkőzésen nem született gól. Az Espanyol 1–0-ra győzött a Celta Vigo ellen hazai pályán.

VALENCIA–SEVILLA 2–0


Valencia 2-0 Sevilla by fasthighlights-2012

OSASUNA–REAL MADRID 0–0

ESPANYOL–CELTA DE VIGO 1–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik