Telt ház előtt futballozhattak a magyar játékosok

A férfiak 6–1-re nyertek Görögország ellen, majd ugyanilyen arányban vereséget szenvedtek Chilétől, míg a nők Angliát győzték le 7–3-ra, hogy aztán 6–2-re kikapjanak Chilétől. A találkozókon telt ház fogadta a házigazdával játszó magyar csapatokat.

A férfiak két, a hölgyek egy mérkőzéssel folytatják pénteken a küzdelmeket.

A mérkőzések ezen a linken élőben is megtekinthetőek.

HAJLÉKTALAN-VILÁGBAJNOKSÁG, 2014
A MAGYAROK MÉRKŐZÉSEI
FÉRFIAK

Magyarország–Görögország 6–1
Magyarország–Chile 1–6

A PÉNTEKI PROGRAM (magyar idő szerint)
17.40: Magyarország–Bulgária
20.20: Magyarország–Namíbia

NŐK
MagyarországAnglia 7–3
Magyarország–Chile 2–6

A PÉNTEKI PROGRAM
19.20:
Magyarország–Hollandia

A korábbi eredmények ide, tabella ide kattintva tekinthető meg.

 A szabályokról

A hajléktalan-vb-n való részvétel nincs szigorú szabályokhoz kötve, azt ellenőrzik, hogy az adott labdarúgó játszott-e már korábban ilyen szervezésű világbajnokságon.

A magyar válogatott keretében több, a hazai futsalbajnokságban szereplő játékos is megtalálható, köztük Nagy Zoltán, akiről korábban megírtuk, azt követően is jókedvűen nyilatkozott, hogy levágta az ujját – de a szeptemberi eset után már újra véd.

A mérkőzések 22x16 méteres pályán zajlanak, 4 méter szélességű kapukkal. 2x7 perces találkozókat vívnak, egyszerre 3+1 futballista van a pályán, akik közül az egyik mezőnyjátékos nem mehet vissza a saját térfelére.

A győzelemért 3 pont jár, vereség után 0, ha döntetlennel végződik egy mérkőzés, szétlövés következik, amelynek győztese 2, vesztese 1 pontot kap.