Görögország: a Pana menesztheti Bölöni Lászlót – sajtóhír

B. M./K. T. I.B. M./K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.03.07. 17:21
Görög sajtóhírekre hivatkozva több román sportportál is Bölöni László közelegő menesztéséről ír, miután az erdélyi magyar edző csapata, a Panathinaikosz már öt mérkőzés óta nyeretlen és csupán a 6. helyen áll a görög élvonalban. A Telekom Sport televízió és a Prosport portál is azt állítja, Razvan Lucescu lehet Bölöni utódja az athéni klubnál. 

Bölöni az ősszel szerződött a Panathinaikoszhoz és 2022 nyaráig szóló szerződése van, de a román lapok által idézett görög források szerint elvesztette uralmát az öltöző felett. „Hamarosan bejelentik az edző távozását. Bölöni elvesztette az öltözőt, és a Panathinaikosznak súlyos belső problémái vannak” – írja az Ethnos.gr. „Hamarosan bejelentik az edző távozását. Bölöni elvesztette az öltözőt, és a Panathinaikosznak súlyos belső problémái vannak” – írja az Ethnos.gr.

A jelenleg klub nélküli, de 2019-ben a PAOK-kal görög bajnokságot nyerő Lucescu kinevezését pedig a Sport24 görög portál szellőztette meg. Utóbbi a Kosztasz Gulisz által jegyzett véleménycikkben bírálta Bölöni athéni munkásságát, őskőkorszakinak nevezve a Panathinaikosz játékstílusát.

A sajtóhírekkel kapcsolatban a Nemzeti Sport kereste Bölöni Lászlót, akit egyelőre nem ért el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik