Genk: Paintsil az egész pályát végigsprintelve lőtte első gólját!

Vágólapra másolva!
2018.07.09. 09:41
null
A korábbi Fradi-játékosnak, Paintsilnek (szemben, balról a harmadik) ez volt a második meccse új klubjában, máris gólt ünnepelhetett (Fotó: krcgenk.be)
A ghánai Joseph Paintsil éppen a napokban búcsúzott el a Ferencváros labdarúgócsapatának szurkolóitól az Instagramon, majd a hétvégén új klubjánál, a belga KRC Genknél a második edzőmeccsén megszerezte első gólját a francia másodosztályú Valenciennes ellen.

A Hollandiában készülő belga Genk a hétvégén a harmadik nyári felkészülési meccsén 4–1-re legyőzte a francia másodosztályú Valenciennes-t. A belgák első gólját a 15. percben egy villámgyors kontra végén a ghánai Joseph Paintsil lőtte, aki a francia szöglet után labdát szerzett a saját tizenhatosánál, majd elindult a kapu felé, egyet passzolt, majd felért a kapu elé, és ő fejezte be az akciót. Ez volt a második meccse új klubjában, először kezdett és rögtön az első gólját is megszerezte.

Paintsil gólja

Mint ismert, a ghánai Tema Youthtól szerződtetett labdarúgó az előző szezont kölcsönben a Ferencvárosnál töltötte. A magyar klub elnöke, Kubatov Gábor éppen a múlt héten tartott sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy Paintsilt az európai és a nemzetközi szövetségnél is bepanaszolták (UEFA és FIFA), mert annak ellenére igazol át Belgiumba, hogy a Ferencváros jelezte, élni kíván opciós jogával. Kérdés, ez az ügy befolyásolhatja-e Paintsil genki játékát ebben a szezonban. Másrészt közigazgatási eljárást is indítottak Paintsil ellen, mert felvetődött a gyanú, hogy a játékos nem annyi idős, amennyinek beállította magát.

A ghánai játékos a múlt héten beszélt klubváltása körülményeiről, de részletekbe nem kívánt bocsátkozni, majd az Instagramon búcsúzott el a Ferencváros szurkolóitól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik