Galatasaray: elbukott Sneijderék Tudor elleni palotaforradalma

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.08. 19:55
Szebb napokat is megélt már történelme során a török labdarúgó-egyesület, a Galatasaray, ahol a horvát edző, Igor Tudor ellen palotaforradalmat szerveztek a csapat légiós ászai.

A bajnokságban a negyedik helyen álló csapatnál az újabb vereség után felajánlotta lemondását a vezetőedző, Tudor, de ezt nem fogadta el az elnök, Dursun Özbek.

„Nem az edzővel van itt a gond, Hamza Hamzaoglu, Cesare Prandelli, Marcello Lippi vagy Fabio Capello is ugyanezekkel a problémákkal nézne szembe. Bruma, Wesley Sneijder, Nigel de Jong és Aurélien Chedjou szervezkedni kezdett ellenem, igyekszik befolyásolni a többi játékost is. Érthetetlen a mentalitásuk, nem ezt érdemli tőlük a klub” – foglalta össze a mozgalom lényegét maga Igor Tudor.

„Éjjel-nappal a csapatért dolgozunk, néha csak két-három órát alszunk egy nap, de csökkentettük a tartozásokat. A játékosok így is milliókat keresnek, teljesítmény nélkül. De ennek véget vetünk, aki nem tiszteli a szent mezt, nem értékeli eléggé a Galatasarayt, ha nem szedi össze magát, büntetést fizet vagy repül!” – dörögte a Tudor mellett kiálló elnök, Özbek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik