Futsal BL: a Haladás szoros meccsen kapott ki a Levantétól

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2021.12.02. 20:32
null
A döntő gól pillanata
A futsal Bajnokok Ligája elitkörének D-csoportjában Lisszabonban a Haladás 3–2-re kikapott a Levantétól, így eldőlt, hogy biztosan nem juthat be a legjobb négy közé.

 

Az első félidőt sokkal jobban kezdte a Levante, Alasztics Marcellnek sok dolga akadt a kapuban, miközben a szombathelyi támadások nem igazán voltak veszélyesek. A 14. percig nem esett gól, de ekkor Hamza Maimon révén megszerezte a vezetést a Levante, majd a bő három perccel később Araca növelte a spanyolok előnyét.

A második játékrész elején Sipos Gergő szépített. Alig kezdődött meg a 30. perc, amikor Maimon ismét betalált, de ennek nagyon örültek a szombathelyiek, mert a saját kapujába juttatta a labdát – öngóllal 2–2.

Kilenc perccel a vége előtt Alaszticsot le kellett cserélni, miután csúnyán ütközött az ellenfél egyik játékosával. A helyére beálló Gyimesi Máté nagyszerűen védett, több bravúrral tartotta meccsben a csapatát.

A hajrá perceiben mindkét együttes kockáztatott, és támadásban lehozta a kapust, mivel csak a győzelem adhatott esélyt a négyes döntős részvételt jelentő csoport első helyére. A Levante jött ki jobban ebből a helyzetből, és két és fél perccel a vége előtt Gallo révén ismét megszerezték a vezetést.

Több gól már nem esett a Levante 3–2-re győzött.

FUTSAL
BAJNOKOK LIGÁJA, ELITKÖR
D-CSOPORT (LISSZABON)
2. FORDULÓ, CSÜTÖRTÖK

Haladás–Levante (spanyol) 2–3
Benfica (portugál)–Uragan (ukrán) 4–0
Az állás:
1. Benfica 6 pont, 2. Levante 3 (6–7), 3. Uragan 3 (5–7), 4. Haladás 0

Korábban
1. FORDULÓ, SZERDA
Levante (spanyol)–Urahan Ivano Frankivszk (ukrán) 3–5
Haladás–Benfica (portugál) 3–8

3. FORDULÓ, SZOMBAT
18.00: Urahan (ukrán)–Haladás
21.00: Benfica (portugál)–Levante (spanyol)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik