Franciaország: kirabolták a hotelt, amelyben Messi is lakik

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.10.01. 11:58
null
Messi és gyermekei a Le Royal Monceau luxusszálloda egyik erkélyén (Fotó: AFP)
Rablók fosztogattak több szobában is a párizsi Le Royal Monceau luxusszállodában, amelyben Lionel Messi és családja is megszállt, amióta az argentin világklasszis a nyári átigazolási időszakban a PSG-hez szerződött.

 

A német Bild úgy tudja, bár Messi érkezése óta fokozottan ügyelnek a biztonságra a luxushotelben, két maszkos rabló több szobába is betört, méghozzá a tetőről leereszkedve, egy nyitva hagyott erkélyajtón keresztül – többek között egy hatodikon levő szobába is, amely csupán egyemeletnyire van a világklasszis lakrészétől.

Több vendég is arra panaszkodott, hogy jelentős mennyiségű készpénzt és több nagy értékű ékszert is eltulajdonítottak tőlük a bűnözők. A megkárosítottak nem értik, egy olyan hotelben, amelyben naponta 20 ezer euróba kerül kibérelni egy szobát, az alkalmazottak miért nem képesek jobban ügyelni a vendégek és értékeik épségére.

Az egyik károsult a The Sunnak adott interjújában elmondta, a rendőrség visszanézte a kamerafelvételeket, amelyen két ismeretlen elkövetőt láttak, egy táskával.

Francia értesülések szerint a 34 éves Messi azt tervezi, hogy elköltözik a szállodából, többek között azért, mert Franciaországba érkezése óta tömegek gyülekeznek lakhelye előtt. A helyzet olyannyira elfajult, hogy a Manchester City elleni, 2–0-re megnyert BL-meccs – amelyen Messi megszerezte első gólját a PSG színeiben – után barikádot emeltek az épület köré.

Az argentin támadó egyelőre nem tett hivatalos bejelentést az ügy kapcsán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik