Fortuna Liga: távozott a DAC vezetőedzője – hivatalos

DUDUCZ TIBORDUDUCZ TIBOR
Vágólapra másolva!
2021.11.09. 12:39
null
Németh Antal összesen 23 tétmérkőzésen irányította a dunaszerdahelyieket (Fotó: dac1904.sk)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport értesülései, menesztette Németh Antal vezetőedzőt a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Fortuna Liga) szereplő DAC együttese – írja a dunaszerdahelyi klub honlapja.


Németh Antallal
a szombati, Szered elleni vesztes mérkőzés után szerződést bontott a DAC. A 47 éves szakember 2020 júniusban érkezett a klubhoz, Bernd Storck segítőjeként. A német tréner távozása után idén áprilisban vette át a csapat irányítását, megbízott edzőként az előző évad végéig. Az 2021–2022-es idény előtt új, egyéves szerződést írt alá.

Németh Antal volt a DAC 27. élvonalbeli vezetőedzője, összesen 23 tétmérkőzésen (19 a Fortuna Ligában, 2 az Európa-konferencialigában, 2 a Szlovák Kupában) irányította a sárga-kékeket, 11 győzelem, 5 döntetlen és 7 vereség a mérlege.

„A következő napokban a csapat edzéseit a stáb további tagjai fogják vezetni, együttműködve a somorjai partnerklubunk edzőivel, Michal Kuruc vezetésével. Az új vezetőedző személyéről később adunk tájékoztatást” – írja a DAC honlapja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik