Fortuna Liga: Schäfer András ismét a forduló álomcsapatába került

Vágólapra másolva!
2021.05.12. 18:11
null
Schäfer András ötödjére került be a forduló legjobbjai közé ebben az idényben (Fotó: Lelkes Ernő)
Fölényben vannak a DAC játékosai a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) előző, 30. fordulójának álomcsapatában. A dunaszerdahelyiek magyar válogatott középpályása ötödször került be a bajnokság honlapján megjelent kezdő tizenegybe.


Összesen öt dunaszerdahelyi labdarúgó – Martin Jedlicka, Eric Davis, Schäfer András, Marko Divkovic és Eric Ramírez került be a bajnokság hivatalos honlapján megjelent legjobb tizenegybe, ami nem volt váratlan, mivel aDAC vasárnap 1–0-ra győzött az éllovas Slovan otthonában, ezzel minimum egy héttel elhalasztva az fővárosiak újabb bajnoki címének megszerzését.

Az álomcsapatba került dunaszerdahelyiek közül Schäfer András az InStat-index alapján a Fortuna Liga legutóbbi, 30. – a rájátszást tekintve 8. – fordulójának negyedik legjobb labdarúgója volt. A magyar válogatott játékos emellett szerepel a szlovák Sport napilap és a helyi közszolgálati televízió által készített álomcsapatban is. Előbbi megjelöli ahétvége legjobb edzőjét is – ezt az elismerést adunaszerdahelyiek mestere, Németh Antal kapta meg.

Az elmúlt forduló álomcsapata, a szlovák bajnokság honlapja szerint (Fotó: Fortuna Liga)
Az elmúlt forduló álomcsapata, a szlovák bajnokság honlapja szerint (Fotó: Fortuna Liga)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik