Fortuna Liga: Kalmár Zsolt lett az idény legjobbja

Vágólapra másolva!
2021.05.23. 20:51
null
Kalmár Zsolt lett az idény legjobbja a Fortuna Ligában (Fotó: Lelkes Ernő)
Újabb elismerés! A DAC csapatkapitány, Kalmár Zsolt lett a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 2020–2021-es idényének legjobb játékosa.

„Nagyon boldog vagyok, hogy én lettem az idény legjobb játékosa. Nagy köszönettel tartozom a csapatnak, a klubnak és a családomnak. Sajnálom, hogy nem lehetek ott személyesen az ünnepségen, de pénteken megműtötték a térdemet” – üzente videón keresztül Kalmár Zsolt.

Kalmár Zsolt lett a 2020–2021-es idény legjobbja:

A magyar játékos bekerült a Fortuna Liga álomcsapatába is. Rajta kívül a dunaszerdahelyi együttesből a jobbhátvéd, César Blackman és a csatár, Eric Ramírez is ott van a legjobbak között. A venezuelai játékos nagy valószínűséggel utoljára volt jelen a Fortuna Liga gálaestéjén, ugyanis július elsejétől az orosz Rubin Kazany játékosa lesz.

„Oroszul még nem tudok – mosolygott a 22 éves támadó a pozsonyi díjátadó ünnepségen. – Köszönöttel tartozom mindenkinek a támogatásért. A csapatnak, az edzői stábnak, a klubnak. Ha ugyanis nem kaptam volna meg a támogatást, nem lőttem volna gólokat a DAC színeiben.”

A tehetségek tizenegyében (21 éven aluli játékosokról van szó) négy dunaszerdahelyi játékos található, César Blackman, Marko Divkovic, Eric Ramírez és Schäfer András.

A 2020–2021-es idény álomcsapata a Fortuna Ligában:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik