FIFA 18: kiszivárgott egy videó a karriermódról, változás jön

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.11. 09:09
Bár a FIFA 18 hivatalos megjelenéséig még több mint egy hónap van, néhány szerencsés már kipróbálhatta a játékot. Velük persze megígértették, hogy nem adnak ki semmilyen információt róla, szóval azonnal kiszivárgott egy videó…

Az Ultimate Teamről már szinte minden újdonságot megtudtunk, a „lényegről” azonban eddig kevés szó esett: a karriermódról.Az Ultimate Teamről már szinte minden újdonságot megtudtunk, a „lényegről” azonban eddig kevés szó esett: a karriermódról.

Bár az EA Sports természetesen a kártyagyűjtögetéssel gyűjti a legtöbb pénzt, a játékosok nagy része inkább a karriermódra koncentrálna. És most úgy tűnik, meg is kapják, amit régóta kérnek!

A bétaverzióból kiszivárgott videó alapján rengeteg aprósággal turbózták fel a menedzsermódot: immár személyesen tárgyalhatunk majd a klubok képviselőivel egy játékos átigazolásáról, sőt, különböző záradékokat is belerakhatunk a szerződésükbe, és végre kivásárlási árat is megszabhatunk!



A FIFA 18 szeptember 29-én jelenik meg, de akik a Ronaldo Editiont rendelték elő, már három nappal korábban kézbe vehetik a játékot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik