FFT: Kazim-Richards hihetetlen kalandjai a világ körül

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.04. 18:08
Ha valaki, akkor Colin Kazim-Richards tudja, hogy milyen idegen országban szerepelni. Az elmúlt években már számtalan helyen próbálta ki magát, de vajon hogy indult a pályafutása, és melyek voltak a legizgalmasabb állomásai?

Egy népszerű városi legenda szerint minden egy üveg kólával kezdődött. Amikor a Brighton nagy szurkolója, Aaron Berry 2005-ben letett a csapatánál 250 ezer fontot, amit a Coca-Cola versenyén nyert, akkor a 18 éves Colin Kazim-Richardsra esett a választás, akit a Burytől igazoltak le. Hát így született meg a Coca-Cola Kölyök.

Az akaratán kívül megszerzett becenév akár egy gyengébb címlap­sztorinak is elmenne, ugyanakkor pályájának valójában csak egy jelentéktelen részlete. Kazim-Richards bizalmatlan a média iránt, a korábban szerzett rossz tapasztalatai miatt.

Hírneve szerint könnyen keveredik balhékba, de gyakran előzetes provokáció miatt. Persze minden történetet meg kell vizsgálni a másik szemszögből is. És ahogy arra a FourFourTwo gyorsan rájött, Kazim-Richardsnak rengeteg története van.

A teljes cikket elolvashatja a FourFourTwo oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik