FFT: Edwin van der Sar válaszolt az olvasói kérdésekre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.04. 16:10
Milyen érzés volt, amikor Buffon miatt mennie kellett Torinóból? Milyen ember Louis van Gaal? Miért fejelte meg Ariel Ortega? Vicces volt, ahogy Terry elcsúszott? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Edwin van der Sar.

Edwin van der Sar hiszi, hogy habár nem áll mögötte mély akadémiai tudás, és nem ért az üzlethez, az a több évtized, amit a futballban eltöltött, felbecsülhetetlen ismeretekkel ruházta fel egy klub irányítását illetően. Különösen az Ajaxszal kapcsolatban, ahol 1990 és 1999 között dolgozott, négy bajnoki címet, három kupagyőzelmet és a Milan 1995-ös megverésével egy BL-aranyat tudhat a magáénak.

Mi volt a legkáprázatosabb, amit Zinédine Zidane-tól látott, amikor együtt futballoztak a Juvéban? Nem okoz rémálmot Francesco Totti 2000-es Európa-bajnokságon rúgott panenkás büntetője? Hogyan érezte magát, amikor Gigi Buffon került a helyére a Juventusnál? Szükség volt arra a négy idényre a Fulhamben?

Az egykori világklasszis kapus nekiült, hogy megválaszolja olvasóink kérdéseit. A teljes interjút elolvashatjátok a FourFourTwo honlapján, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik