FFT: a leghíresebb futballöltözői svindlik

FFT FFTFFT FFT
Vágólapra másolva!
2021.09.06. 13:14
A Wolfsburg feltekerte a termosztátot a Man. United öltözőjében, nem ez az első eset, hogy egy csapat piszkos eszközökhöz nyúlt… A FourFourTwo magazin összegyűjtötte a 10 legdurvább esetet.

Ízelítő a gyűjteményből:

Van valakinél papír?
Felesleges ecsetelni, hogy Wimbledon nem a magas kultúráról volt híres a '80-as években. Dave Bassett menedzser még azt is elismerte, minden eszközt bevetettek, hogy előnyre tegyenek szert. Ebbe beletartozott a vendégöltöző ablakainak nyitva „felejtése” a téli zimankóban, és a fűtés feltekerése a nyári hőségben. A kegyelemdöfést azonban a vécépapírok eltüntetése jelentette az illemhelyekről.

A győzelem kulcsa
Hogyan dolgozzunk le kétgólos hátrányt? Peru egészen különleges félidei taktikát választott az 1929-es Copa Américán Argentína ellen. A szünetben egy megbízott szabotőr odarohant az argentinok öltözőjéhez, és egyszerűen rájuk zárta az ajtót. Ennél már csak az a megdöbbentőbb, hogy az argentin játékosok kimásztak az ablakon, hogy beállítsák a 3:0-s végeredményt. „Nagyon hülyék voltak” – foglalta össze az eseményeket Franciso Olazar, az argentin edző.

Brekeke
A népi bölcsességek szerint ha négy, piros szalaggal átkötött varangyot találunk az öltözőben, az inkább furcsa, mint ijesztő. Egy fekete macskától legalábbis biztosan nagyobb frászt kaptak volna a paraguayi listavezető Olimpia játékosai, amikor besétáltak az öltözőbe a Deportivo Santani elleni meccsük előtt. A négyből ráadásul egy béka már döglött volt. A sors fintora, hogy a vendégek pont 4–0-ra nyertek.

A teljes cikk elolvasható a FourFourTwo.hu-n, IDE KATTINTVA!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik