A hírek szerint Szalai Attila felépült a sérüléséből (Fotó: AFP)

 

A Fanatik azt írja, hogy Szalai már a Besiktassal vívott múlt hét vasárnapi derbin (1–1) vissza akart térni, de erre végül nem került sor.   

A sportnapilap hozzátette, a védő ezen a héten a csapattal edzett, és a vasárnapi bajnokin azért fog küzdeni, hogy a Fener a Karagümrük elleni győzelemmel – két fordulóval a bajnokság vége előtt – biztossá tegye második helyét a tabellán.

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi a pénteken tartott sajtótájékoztatóján kihirdette keretét az Anglia, Olaszország és Németország elleni júniusi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre. Kiderült, hogy az olasz szakember Szalait is meghívta a nemzeti csapatba, valamint beszélt a játékos helyzetéről.

„Attilával szinte napi szinten kapcsolatban állunk. Az információimat közvetlenül tőle kaptam, nem közvetítőktől: úgy tudom, hogy ő és a csapata is elégedett az állapotával, a rehabilitációjával, így reméljük, hogy az utolsó mérkőzésekre már a Fenerbahce rendelkezésére állhat. Hogy ha nem épülne fel, akkor például Fiola Attila is helyettesítheti, de több lehetőségünk van” – mondta Rossi.