Felkészülés: nem fogynak a jegyek a CR-Messi csatára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.13. 10:14
Érthetetlen módon eddig csak 15 ezer jegy kelt el a jövő kedden rendezendő Portugália–Argentína felkészülési mérkőzésre, amelyre az Old Traffordon kerül sor.

A szervezőknek elképzelésük sincs, hogy Cristiano Ronaldo és Lionel Messi újabb összecsapása miért nem hozza lázba a szurkolókat.

„Nem tudom, miért nem kelt el több jegy. Ronaldo visszatér Manchesterbe, Messi pedig a világ legjobbja” – mondta Leo Morales projektvezető.

A tikettek 40 fontba (15 500 forintba) kerülnek, így a számítások szerint legalább 45-50 ezer belépőt kellene értékesíteni ahhoz, hogy ne legyen veszteséges a találkozó lebonyolítása. Az Old Trafford bérleti díja 634 ezer font, a portugál és az argentin szövetség összesen 1.9 millió font részvételi díjat kap. Ötvenezer jegy eladása esetén a szervezők hozzávetőlegesen kétmillió font körüli bevételre, valamint a televíziós jogdíjakból származó néhány százezer fontra számíthatnak, tehát ez esetben „kijönnének nullára”.

A Cristiano Ronaldót felvonultató portugál válogatott és a Lionel Messivel felálló argentin nemzeti együttes összecsapását november 18-án, kedden rendezik meg a több mint 75 ezer fő befogadására alkalmas MU-stadionban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik